FREMGANGSMÅDE

  Trin 1

Krowns teknikere starter øverst og sprayer støddæmpertårnene, bag hjulene og hjulkassernes kant. Dette beskytter hele området omkring hjulkasserne.

 

 

  Trin 2

Hele undervognen bliver behandlet med specialfremstillede sprøjtepistoler og sonder. Der lægges særlig vægt på indkapslede, svært tilgængelige områder samt over benzintanken, hvor de fleste rustbeskyttende virksomheder ikke behandler.

 

 

  Trin 3

Der åbnes ind til alle køretøjets karrosseridele og de beskyttes mod korrosion. Dette inkluderer alle døre, kvartpaneler, skærme, bagagerum, bagklap, kølerhjelm, for- og bagpaneler og alle inderpaneler, bærearme, forbro og bagbro.

 

 

  Trin 4

Krown-produktet bliver sprayet i motorrummet langs med torpedopladen, på alle elektriske forbindelser, batteripoler, låse og andre metaldele. Da Krown ikke er elektrisk ledende, er det meget velegnet til alle elektriske dele og det forebygger at ledninger irrer og forhindrer dårlige forbindelser samt elektriske kortslutninger, som følge af korrosion.

 

 

  Trin 5

Hvis det er nødvendigt, bliver baglygterne fjernet for at skabe adgang til køretøjets bagpaneler. Ved at følge dette ekstra trin sikrer vi, at dit køretøj er grundigt beskyttet mod korrosion.

 

 

  Trin 6

Til sidst sprayer Krowns teknikere alle ydre metalkanter, bag sidespejle, svejsesømme samt alle andre tænkelige problemområder.

 

 

Fordele ved Krown:

Din bil holder længere

Efter påføring fordeler Krown-produktet sig over alle køretøjets metaloverflader og skaber et beskyttende skjold. Dette skjold forhindrer vand i at komme i kontakt med metallet og forhindrer korrosion og rust. Jævnlige behandlinger med Krown hjælper med at sikre, at dit køretøj vil holde i mange flere år.

 

Et sikrere køretøj

Ved at trænge ind i dit køretøjs punktsvejsninger og svejsesømme hjælper Krown med at beskytte dit køretøjs konstruktion, hvilket medfører et sikrere køretøj.

 

Et pænere køretøj

At forebygge rust, får også dit køretøj til at se bedre ud.

 

Højere brugtværdi

Når det bliver tid til at sælge dit køretøj, vil et rustfrit køretøj altid indbringe flere penge. Køberen vil føle en sikkerhed i at vide, at køretøjet er blevet beskyttet mod rust. Krowns garanti er fuldt ud overførbart til den nye ejer, hvis og når du sælger dit køretøj.

 

Færre reparationsomkostninger

Krowns kunder får meget færre reparationer, da vi også behandler køretøjets bevægelige dele f.eks. vindueshejs og håndbremsekabler samt beskyttelse af vigtige elektroniske/elektriske dele mod korrosion og irren. Når der er brug for en reparation, sparer kunderne ofte penge på arbejdslønnen, fordi køretøjet er langt nemmere og hurtigere at arbejde på (pga. smurte møtrikker og bolte).