Om KROWN


Krowns historie

I 1986 gik en gruppe bileksperter sammen og stiftede en ny virksomhed, som kom til at ændre rustbeskyttelsesindustrien. De startede en virksomhed op, der bygger på de bedste og mest miljøvenlige produkter, et bedre arbejdsmiljø for hver virksomhedsejer og god kundeservice. Virksomheden anvendte et unikt forretningskoncept kaldet ’Dealer Co-Op’, som gjorde det muligt for canadiske indehavere, af mindre forretningsenheder, at eje en Krown-virksomhed og have ligeret og medindflydelse. Virksomheden blev kendt som Krown.
Krown, som er canadisk ejet, er en unik virksomhed med speciale i vedligeholdelse af køretøjer. Enhver Krown-forhandler i vores landsdækkende netværk er selvstændig ejer af sin forretning - ikke franchisetager. At have en egentlig forretningsindehaver på hver Krown-enhed (lokalitet) betyder, at uanset hvilken Krown-forretning eller center vores kunder besøger, har medarbejderne en personlig interesse i at levere den bedst mulige rustbeskyttelse og kundeoplevelse. I over 30 år har Krowns rustbeskyttelse og services sparet vores kunder for mange penge ved at forlænge køretøjers levetid og ved at reducere vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne.


Vores løfte til vores kunder

Vi bekymrer os mere om menneskerne end om deres køretøjer. Vi udstråler integritet i alle vores gøremål. Kundetilfredshed er vigtigere end profit. Krown er til for at hjælpe vores kunder med at spare penge og give dem de bedste produkter, garantier og betjening i vores branche. Krown er også engageret i udviklingen af mere miljøansvarlige produkter, som er bedre for vores samfund.


Innovative produkter til et barsk klima

Ved hjælp af mange års erfaringer og et meget engageret forsknings- og udviklingsteam har Krown været i stand til at kombinere banebrydende innovation og gradvise forbedringer til at udvikle sig og blive den førende rustbeskyttelse i Canada. Krowns rustbeskyttelsesprodukt er et spring fremad for innovation. Gennem forsøg og forskning i nogle af de mest barske klimaer i Canada og i det østlige USA har Krown udviklet et overlegent produkt, som kan modstå høj fugtighed, konstant udsættelse for ætsende vejsalt samt slid fra grusveje og snavs.


Forebyggende vedligeholdelse

Krown tilbyder den bedste kvalitet og rustbeskyttende behandling, der findes. Krown hjælper med at forlænge levetiden på køretøjer, reducere vedligeholdelsesomkostningerne og samtidig øge køretøjers brugtvognsværdi. Dette sparer kunderne penge samtidig med, at det giver ro at vide, at de har et mere sikkert og pænere køretøj. Krown skiller sig ud ved at benytte sig af årligt certificerede teknikere, et landsdækkende salgsnetværk bestående af over 230 forhandlere samt andre bevisligt forebyggende vedligeholdelsesprodukter og tjenester, som placerer Krown på en sikker førsteplads blandt Canadas rustbeskyttelsesvirksomheder.

KROWN – BESKYT. VEDLIGEHOLD. SPAR.